Tuesday, November 17, 2009

FLY or FLY......?



theres just too many things to do.....

im not looking back....
So dont take me of track....
im smashing the potions of the rack....
it fell down with a smack....

leaves turning dry,
i look up to the sky,
i let go a sigh,
then started to cry.....

but im not looking back,
so dont take me of track.....
though i feel all black,
i refuse to crack.....

i shall make myself high,
i will try and try.....
till i reach the sky...
soar up there and just fly................

-dina-

14 comments:

  1. lalat...
    macam dalam blog ni ke?

    http://hellioz.blogspot.com/2009/10/lalat.html

    ReplyDelete
  2. fly oh fly..bila ruh kita ingin terbang ke alam sana? bila ruh yang ada dalam diri ini boleh keluar,bebas dan terbang dari sangkar jasad ini?.....sebelum ruh ini terbang untuk forever and ever...marilah sama-sama kita terbangkan ruh kita ini terlebih dahulu agar ruh kita tidak terperanjat dan terkejut dengan penerbangan yang sebenar dan HAKIKI.....

    catatanhamba.blogspot.com

    ReplyDelete
  3. Menyingkap Rahsia Khazanah Dunia mistik. Layari:- http://www.duniamistik.blogmas.com

    ReplyDelete
  4. gambar mana cantik....? the fly yes?

    sometimes i just feel like swatting the fly...theyre all over...beli pemukul lalat....

    ReplyDelete
  5. luv diz blog!Eeerr..boleh I kawan ngan lalat tu?..wink

    ReplyDelete
  6. wahhhh nice poem.. actually akak dina baru je wat blog kan? tu pun kantoi dengan mazidul time MHI.. heheh.. thumbs up la kak coz pengikut da ramai.. truskan berblogging ok.. penulisan yg baik..

    ReplyDelete
  7. Al Quds Travel Welcome You :-

    "AL QUDS TRAVEL FAIR 09"
    Date : 10,11,12 December 2009
    Time : 10.30 am - 10.00 pm
    Venue : Ruang Legar KB Mall K.Bharu
    Organizer : Al Quds Travel Sdn Bhd
    Official Radio : THR Gegar FM
    Tel No : 609-747 9999

    Diskaun hebat untuk semua
    pakej pelancongan!!!

    ReplyDelete